Perspectief bieden aan werknemers bij uw reorganisatie of faillissement

Gepubliceerd op 22-10-2015

Het sectorplan biedt mogelijkheden aan werkgevers die door reorganisatie of faillissement afscheid moeten nemen van werknemersWanneer u een goedgekeurde ontslagaanvraag heeft van het UWV kan het Sectorinstituut u helpen bij het bieden van perspectief aan uw medewerkers wanneer zij door reorganisatie of faillissement van uw bedrijf hun baan kwijtraken of dreigen kwijt te raken.

Mobiliteitsadviseurs van het Sectorinstituut helpen werknemers graag aan een nieuwe baan. Als er niet snel genoeg een nieuwe baan gevonden wordt dan neemt het Sectorinstituut de medewerker in dienst. Via detachering vanuit het mobiliteitscentrum of in de samenwerking met een aantal geselecteerde uitzendbureaus houden wij de medewerkers aan het werk met als doel een nieuwe vaste baan. Door deze constructie behouden medewerkers het recht op voorwaardelijk pensioen. 

Meer informatie of interesse?

U kunt contact opnemen met het MobiliteitsCentrum transport van Sectorinstituut Transport en Logistiek. Mail naar mobiliteit@stlwerkt.nl of bel 088 – 2596 106 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur).
 
Copyright SOOB | Contact | Privacy