Dreig je door reorganisatie of faillissement van jouw werkgever werkeloos te worden?

Gepubliceerd op 22-10-2015

Ben je chauffeur en dreig je door reorganisatie of faillissement van jouw werkgever werkeloos te worden en lukt het niet om tijdig een nieuwe baan te vinden?Wanneer er een goedgekeurde ontslagaanvraag ligt van jouw werkgever bij het UWV, voorziet het sectorplan voorziet in de mogelijkheid om bij het Sectorinstituut een jaarcontract te krijgen. Het doel is zo snel mogelijk een nieuwe vaste baan te vinden met behulp van het mobiliteitscentrum of de uitzendbureaus waarmee wij samenwerken.

Totdat een vaste baan is gevonden krijg je vanuit het Sectorinstituut een vast salaris en zullen wij jou via de uitzendbureaus waarmee wij samenwerken detacheren bij transportbedrijven. Voordeel is dat je niet in de WW terecht komt en ook je voorwaardelijk pensioen niet kunt verliezen. Het is belangrijk dat je flexibel bent en voor verschillende bedrijven wilt werken.

Indien gewenst kun je via ons ook opleidingen krijgen die jou sneller aan een nieuwe baan kunnen helpen.

Meer informatie of interesse?

Kijk hier (link wordt ingevoegd zodra meer info beschikbaar is) voor meer informatie of als je je wilt aanmelden stuur dan een mail naar registratie@stlwerkt.nl. 
 
Copyright SOOB | Contact | Privacy