Al meer dan 1000 werknemers deden Inzetbaarheidscheck

Gepubliceerd op 26-06-2014

Al meer dan 1000 werknemers in de sector Transport en Logistiek hebben de zogeheten ‘Inzetbaarheidscheck’ ingevuld. De online Inzetbaarheidscheck geeft je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, vitaliteit en gezondheid. Doe daarom ook de Inzetbaarheidscheck! Het is belangrijk dat mensen in de sector Transport en Logistiek ook in de toekomst hun werk goed kunnen blijven doen. Zeker nu de pensioenleeftijd opschuift. De Inzetbaarheidscheck is onderdeel van het onderwerp duurzame inzetbaarheid uit het sectorplan Transport en Logistiek.

Al meer dan 1000 werknemers in de sector Transport en Logistiek hebben de zogeheten ‘Inzetbaarheidscheck’ ingevuld. De online Inzetbaarheidscheck geeft je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, vitaliteit en gezondheid. Doe daarom ook de Inzetbaarheidscheck!

Het is belangrijk dat mensen in de sector Transport en Logistiek ook in de toekomst hun werk goed kunnen blijven doen. Zeker nu de pensioenleeftijd opschuift. De Inzetbaarheidscheck is onderdeel van het onderwerp duurzame inzetbaarheid uit het sectorplan Transport en Logistiek.
 

Waarom de Inzetbaarheidscheck invullen?

•Je krijgt inzicht in hoe je ervoor staat en of je ook de komende jaren nog vitaal en met plezier je werk kunt blijven doen. Je kunt dat lezen in je persoonlijk rapport met adviezen en tips.
•Als je inzetbaarheid beter kan, belt een coach van Gezond Transport je voor een gesprek. De afspraak vindt plaats bij jou in de buurt, op een moment dat het jou uitkomt. Uiteraard alleen als je dat zelf wilt.
•Als je wilt, kun je ook begeleiding krijgen op een van de volgende gebieden: fysieke of mentale gezondheid, loopbaan en leefstijl.
•Dit alles is gratis als je SOOB afdraagt (dit kun je op je loonstrook nakijken).

Hoe staat het met de privacy?

•Je vult de Inzetbaarheidscheck in op een computer met een persoonlijke code. Deze website is zeer goed beveiligd.
•Gezond Transport vraagt om je naam en telefoonnummer achter te laten, zodat je gebeld kan worden als de uitslag daar aanleiding toe geeft. Gezond Transport vraagt om je postcode om te zorgen dat het gesprek bij jou in de buurt is.
•Jouw gegevens worden nergens anders voor gebruikt. Gezond Transport garandeert dat jouw persoonlijke resultaten nooit bij je werkgever of wie dan ook terecht komen.
•Alleen de coach kan je individuele resultaten zien. Die coach heeft een geheimhoudingsverklaring getekend.

Hoe werkt het?

•Ga naar de website, vul daar je e-mailadres in en beantwoord de vraag of je werkzaam bent in de sector. Je ontvangt dan een e-mail met een unieke link naar je Inzetbaarheidscheck.
•Het invullen van de Inzetbaarheidscheck duurt ongeveer een kwartier, je hoeft dit niet in één keer af te maken. Alle pagina’s die volledig zijn ingevuld, worden opgeslagen. Als je verdergaat, gebruik dan de link die je hebt ontvangen via e-mail, of de code die je hebt gekregen.
Als dit niet lukt kun je bellen met: 024-6421691 of mailen naar info@inzetbaarheidscheck.nl
•Heb je de vragenlijst volledig ingevuld, dan verschijnt er een persoonlijk adviesrapport op jouw scherm. Dit kun je eventueel printen.

Invullen van de Inzetbaarheidscheck kost je maar een kwartier, je zult er jaren plezier van hebben!

Copyright SOOB | Contact | Privacy