Arbeidsmarkt en mobiliteit

SOOB ondersteunt het belang van een gezonde arbeidsmarkt en financiert dan ook diverse activiteiten op dit terrein. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek heeft hier als SOOB-partner een belangrijke rol. Vanuit haar positie als uitvoerder van het SOOB-subsidiebeleid en kenniscentrum van de sector transport en logistiek, is Sectorinstituut Transport en Logistiek de brug tussen werkgevers, werknemers en overheidsinstantiesm zoals UWV en gemeentes.

Wat doen SOOB en het Sectorinstituut Transport en Logistiek voor u en de sector?

Mobiliteitscentrum


Het Mobiliteitscentrum van het Sectorinstituut Transport en Logistiek bemiddelt chauffeurs, kraanmachisten, planners en logistiek leidinggevenden naar een baan. Bent u op zoek naar ervaren en gemotiveerde medewerkers? Meld uw vacatures dan aan bij het Mobiliteitscentrum. De adviseurs zorgen voor een snelle en professionele opvulling van uw vacatures!


Regionale samenwerking

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek fungeert als netwerkpartner in regionale samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, scholenveld, UWVen gemeentes. Daarom participeert Sectorinstituut Transport en Logistiek in initiatieven zoals de sector servicepunten Transport & Logistiek, die  zijn opgericht voor werkgevers en werkzoekenden uit de transport- & logistiek sector. Zij kunnen daar terecht voor informatie en advies op het gebied van personeel, scholing en werk.

 

Copyright SOOB | Contact | Privacy